Leer de geheimen om je ideale man aan te trekken
en empower jezelf in het echte Bali.

Voor wie is deze Love Retreat?

De Total Woman Retreat is gericht op de single vrouw die haar ideale man wil aantrekken door zichzelf te empoweren in het echte Bali.

Voor de vrouw die met al haar mooie kwaliteiten vanuit haar authentieke zelf wil leven en niet meer op de verkeerde mannen wil vallen.

Stel je zelf regelmatig deze vragen tijdens het daten:

 • Is zijn intentie goed?
 • Is hij serieus?
 • Wil hij een langdurige relatie met mij opbouwen?
 • Wil hij alleen seks?
 • Waarom word ik genegeerd?
 • Ben ik niet goed genoeg?
 • Oei, weer een man met bindingsangst, wat nu?
 • Waarom trek ik mannen aan die ik niet wil en lukt het niet bij de mannen die ik wel leuk vind?

Dan kan dit voor veel frustratie zorgen en oude pijnen naar bovenhalen. Misschien ben je bedrogen geweest en vertrouw je niemand meer en/of heb je hierdoor zelf binding- of verlatingsangst gekregen.

Wil je nu eindelijk weten hoe mannen denken tijdens het daten en alle tools aangereikt krijgen om op een veilige en succesvolle manier te daten?

Dan is deze retreat voor jou!

Want een vrouw die in haar kracht staat en weet wie ze is, weet ook welke man bij haar past.

In onze mooie vrouwenvilla gaan we samen met jou op een avontuurlijke manier al je liefdesvragen beantwoorden door middel van individuele coachingsgesprekken, leuke interactieve groepslezingen, Balinese rituelen, yoga, ontspanning en empowerment activiteiten.

Ons programma is opgesplitst in twee delen.

Total Woman Bali

Wie zijn wij

Angelo Kostakis

Angelo is een 33 jarige Love & Mindset coach uit België met Griekse roots. Een gevoelsmens met een vurig karakter. Hij is avontuurlijk en gepassioneerd, heeft een groot inlevingsvermogen, kan goed luisteren en houdt van structuur.

Hij heeft zich in de loop der jaren verdiept in de psychologie van het daten en coacht inmiddels wereldwijd vrouwen op het gebied van daten, relaties en mindset.

Hij heeft een coachingspraktijk in Genk en geeft daarnaast regelmatig lezingen over de liefde.

Angelo Kostakis
Babette Monsma

Babette Monsma

Babette Monsma, 47, ondernemer, gevoelsmens, open, spontaan en altijd op zoek naar de balans. Babette is naast vrouwencoach, de eigenaresse van “Total Woman Beautyspa” en is gespecialiseerd in Oosterse massages. Babette is tevens de oprichtster van “Total Woman Bali” alwaar we deze retreat zullen verblijven . Total woman Bali is een vrouwen villa dat originele, spirituele, culturele en empowerment -tours biedt voor vrouwen die alleen reizen en het echte Bali willen beleven.

Total Woman Bali

Activiteiten

Massage

Wij geloven dat massage behoort tot onze self care. Omdat we hier veel te processen hebben en we graag uit ons hoofd en in ons gevoel willen komen bieden we dagelijks een massage op maat aan.. De wellness behandelingen worden uitgevoerd door onze intern masseuse Juni. Massage maakt je helder, daadkrachtiger en door de zachte strijkingen komt het hormoon oxitocine (knuffelhormoon) vrij wat maakt dat je zacht ,ontspannen en toegankelijk wordt. Dit is fijn en nodig om goed te processen. Een verplicht nummer dus want jij verdient het om verwend te worden. Juni biedt verder een ruim scala aan heerlijke behandelingen aan.

Yoga

Deze week besteden we veel aandacht aan yoga en meditatie. Om 7 uur starten we daarom de dag met een geleide meditatie in de villa. Daarna douchen en ontbijten. Voor degene die geen coaching op het programma heeft staan kan genieten van een yoga sessie in de Yoga Shala op 5 minuten afstand van de villa. Vinyasa, Yin, Hatha ,Hatha flow Pilates: Dagelijks worden er diverse lessen aangeboden. Voor de liefhebbers is er ook een mogelijkheid om aan het eind van de dag nog een les te pakken.

Rijstvelden

Tegalalang Rice terrace
Teglalang is een van de bekendste rijstterrassen van Bali. een beetje toeristisch misschien maar deze hoort er wel bij Het uitzicht is er adembenemend. Er is een mogelijkheid om door de terrassen te lopen. Mooie foto's gegarandeerd.

Bali Swing

Heb je altijd al geweldige pics van jezelf willen hebben? Voor de avontuurlijke onder ons bieden we de mogelijkheid om op de Bali swing te stappen. Hier zweef je boven de prachtige rijstvelden van Ubud met een lange, mooie, jurk ,wat je hier ter plaatse kan huren. Een prachtige ervaring dat u altijd zal bijblijven. De fotograaf maakt professionele foto’s van je die je vrij mag gebruiken.

Voel je “instagrammable”.

Heilige Watertempel

We bezoeken een bijzondere tempel waar je een Balinees water ritueel ondergaat, “Sudah Mala”. Het loslaten van je lijden. Spreek hier je intenties, wensen en zegeningen uit en laat los, wat je niet meer dient en maak plaats voor verzachting en heling van oud zeer. Dit ritueel wordt begeleid door Bagus onze prive Mangku (priester), uit het Total Woman Bali team. Een krachtig ritueel op een bijzondere plek. Toeristen komen hier niet.

Magische Bloemenbad

Een ervaring die je niet snel meer zult meemaken. voel je vrouw, vrij, vrolijk, fleurig en fruitig. Feel like a goddess!

Waad door het bad, ruik aan de heerlijke bloemen en maak het kind in je wakker Hier mag je oude overtuigingen loslaten als: Ik ben dit niet waard, of ben niet mooi genoeg, ik verdien dat niet. Het is gewoon een feest, je wordt er blij en vrolijk van en we maken prachtige foto's van je.

Total Woman Bali

Boek nu als je

 • Wilt weten hoe je de juiste man aantrekt
 • Hoe je een man test op karakter
 • Hoe je een stevige fundering opbouwt met iemand
 • De mannentaal beter wilt begrijpen
 • Een kei wilt worden in daten
 • Hoe je weer in verbinding met jezelf komt
 • In je eigen kracht wilt komen
 • Je zelfvertrouwen wilt boosten

Klik hier om te boeken

Kosten

De negendaagse retreat is inclusief:

 • Overnachting
 • Vervoer van luchthaven naar de villa en terug
 • Gezond ontbijt
 • Vers drinkwater, thee en koffie
 • Wifi
 • Activiteiten
 • Twee lezingen
 • 1-op-1 coaching
Exclusief vlucht en verzekeringskosten
Neem contact op voor de actuele prijs.

De eerstvolgende retreat is van maandag 18 oktober 2021
tot dinsdag 26 oktober 2021.