Info, kosten, boekingen

Babette Monsma

Waar?

Total Woman ligt op het Indonesische eiland Bali in het hart van Sanur. Alles is op loopafstand, het strand, de vele winkels, restaurants en de boulevard. Op de fiets kun je Sanur van noord tot zuid bereiken. Langs het strand ligt een lang fiets- en wandelpad.

Waarom?

Ik geloof (vanuit ervaring) dat alleen reizen zonder man, kinderen of partner anderszins heel bevrijdend is. Even weer je eigen beslissingen nemen. Voor niemand te hoeven zorgen en met niemand rekening te hoeven houden behalve jezelf. Hierdoor ontstaat er weer ruimte om verbinding met jezelf te maken, om uit je hoofd en in je lichaam te gaan en je hart open te zetten. Diep voelen, jezelf ont-moeten, te beschouwen hoe je ervoor staat in je leven en in de stilte je eigen vragen beantwoorden. In de stilte en de rust liggen vaak de antwoorden.

Kosten

Total Woman Bali is geen hotel. Je bent te gast bij mij in de villa. We zijn kleinschalig, lokaal en hebben een uniek concept. Daarnaast zijn we het gehele jaar geopend. In de villa is plaats voor 3 vrouwen. De prijs voor een week in onze villa is € 675 p.p./ p.w. Bij bezetting van 2 personen op 1 kamer € 550,00 p.p. p.w. De prijzen zijn inclusief thema kamer, gebruik van het hele huis en zwembad, healthy breakfast, WiFi, koffie, thee, de gehele dag vers drinkwater, meditatie in de ochtend en de transfer van het vliegveld naar de villa, èn, bij verblijf tot einde periode, de transfer weer terug naar het vliegveld. Tevens staat ons Balinese team de gehele dag tot je beschikking voor raad en daad en om jou de mooiste plekjes op Bali te laten zien en zo je reis naar eigen wens in te vullen. Beleef bij ons het ECHTE Bali in een veilige en intieme setting. Heb je speciale wensen of verzoeken? Vertel het ons.
De vlucht van en naar Bali is niet bij de prijs inbegrepen.

We raden je aan om minimaal 10 tot 14 dagen te verblijven op Bali. Dit in verband met de lange reis en de jetlag. De minimale verblijfsduur in onze vrouwenvilla is 7 dagen, de maximale verblijfsduur drie weken. Als je iets langer dan één week wilt blijven, hoef je niet nog een volle week te boeken maar betaal je de dagprijs. Ben je al op Bali en heb je behoefte aan wat vrouwelijke energie en gezelligheid dan ben je ook voor een aantal dagen van harte welkom. We nodigen ook vooral de "solo travellende " dochters van onze (toekomstige) gasten uit om even bij ons te verblijven voor wat rust, begeleiding en wat extra TLC. Uit eerdere ervaring kan ik vertellen dat dit als erg fijn wordt ervaren.

Voor wie

Total Woman Bali richt zich op vrouwen. Op moeders en dochters, zussen of vriendinnen, alleenstaande of alleengaande reizigers. Op vrouwen die geen zin hebben in groepsreizen, singlereizen en/of massatoerisme. Op vrouwen voor wie het alleen reizen te spannend of te saai is.

Wat?

Total Woman Bali is gehuisvest in een traditionele Balinese villa. Een echt Balinees familie huis met een grote tuin, een zwembad en een ruime overdekte veranda. Het huis heeft drie fijne gastenkamers, een open keuken en een gezellige woonkamer. Elk van onze gasten slaapkamer heeft een eigen thema. Bohemian Bali style. De badkamers hebben ieder een eigen douche , toilet, wastafel en een van de kamers heeft een bad. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Je eigen bedje hoef je hier niet zelf op te maken. Dagelijks komt de "housekeeping " om ons huisje gezellig en schoon te houden want niks is zo lekker als dat er even voor je gezorgd wordt.
Er is wifi in het huis en een gezamenlijke tv. Water, thee en koffie is vrij verkrijgbaar. Voor snacks en Balinese lekkernijen wordt regelmatig gezorgd. De grote buitenveranda is een geweldige plek om te loungen en te ontspannen. Hier kan je genieten van de warme, zwoele avonden en de intieme sfeer.
Ook is er een kleine mooi ingerichte spa in huis waar massages en andere wellness behandelingen worden gegeven.
Onze vaste masseuse Juni staat klaar om je met aandacht, kundigheid én liefde een heerlijke behandeling te geven. Dit alles tegen een goeie prijs! We zijn kleinschalig maar groot in ons aanbod. Alles is op maat. Yoga, meditatie, massages, uitjes, etc. Alles is mogelijk maar niks 'moet'. Want iedereen is, en wil wat anders.
Het is geen luxe viersterrenhotel, hier komen geen grote groepen. Je bent te gast in onze knusse Balinese familie villa waarin je je snel thuis voelt. Ik ben Babette Monsma en samen met mijn lokale vrienden, onze gidsen, jij en de andere gasten, maken we het tot een prachtige villa. Voel je welkom. Ik heb er zin in. Vanaf 1 juli 2022 verwelkomen we onze gasten en blijven we het gehele jaar geopend.

Je bent zo welkom.

Total Woman Bali

Boeken

Neem contact met mij op voor meer specifieke prijzen, wensen en boekingen. De wellness behandelingen, tours en de yoga lessen etc. worden apart op locatie berekend en zijn conform de op Bali geldende tarieven.

Total Woman Bali