Dit vind ik belangrijk

Genieten

Bij Total Woman Bali staat genieten hoog in het vaandel. Geniet van de zon, het lekkere eten, de geur van wierook en vers geplukte bloemen, van het niets hoeven en de aandacht voor jezelf.

Ontspanning

Het ontspannen begint met ‘een zachte landing’ op Bali. Opgehaald worden van het vliegveld, een warme ontvangst in de villa. Het ‘moeten’ en de controle loslaten en je overgeven aan de zon en de niks hoeven-cultuur.
De eerste dagen heb je nog last van de jetlag. Een niet te onderschatten feit. Je hebt een pittige reis achter de rug. Leun achterover en neem de tijd. Je hoeft het eiland niet binnen een paar dagen te ontdekken. Ontspan en geniet van alles wat er is. Neem een jetlagmassage in onze spa. Relax……….

Jezelf zijn

Dat is een van de waardes die ik heel belangrijk vind in mijn beauty spa maar zeker ook in de vrouwenvilla op Bali. We doen in het dagelijks leven erg ons best om aan vele verwachtingen te voldoen en hier hoeft dat even niet. Er is geen detox, dieet, healing of anderszins. Je bent goed zoals je bent. Hier mag je buik gewoon dubbelgevouwen zijn aan het zwembad. Total Woman Bali is speciaal voor vrouwen die graag willen ontspannen, terugdraaien en zichzelf willen zijn of hervinden.

Ik geloof en spreek uit eigen ervaring dat het helend is om jezelf even in de stilte tegen te komen en je eigen ‘vragen’ te beantwoorden. Op Bali gaat alles langzaam en niemand heeft haast. Door de rust, lekker eten, de zon en aandacht voor jezelf kom je al snel in het fijne ritme. Er is hier niemand die iets van je wil. Jij zorgt alleen voor jezelf. Laat me ook vooral weten wat je nodig hebt. Er kan hier van alles om de ontspanning te ondersteunen. Massages, meditatie, yoga, rust- en stiltemomenten. Maar niks moet. Laat los, ontspan en geniet van jouw tijd op Bali.

Total Woman Bali

Zelfvertrouwen

Alleen op reis brengt je nieuwe uitdagingen en inzichten in jezelf. Mijn moeder van 71 verwoordde het na vier weken Bali zo: ‘‘Het is wel iets groots hoor Babette, reizen naar Bali is niet zomaar iets. Jij hebt me op weg geholpen en daardoor heb ik vertrouwen gekregen. Ik voel me zo versterkt, ik wist niet dat ik dit allemaal nog kon. Niks te eng, te moeilijk of onmogelijk. I can do it!’. Ze is het grote voorbeeld voor haar vriendinnen.

Alleen maar niet alleen

Als je alleen naar Bali komt, hoef je bij Total Woman niet alleen te zijn. Jij en de andere gasten kennen elkaar (nog) niet, maar jullie delen bepaalde behoeftes.
Je kunt elkaar opzoeken en misschien zelfs mooie vriendschappen sluiten. Maar als je alleen wilt zijn dan kan dat natuurlijk ook. Zoek een lekker plekje in de tuin en geniet van de rust.