Waarom

Babette Monsma

Naast uiterlijke verzorging zijn we ons ook steeds meer bewust van de noodzaak van onze innerlijke verzorging.

Ik geloof dat aanraking en massage een geweldige manier is om lichaam, geest en ziel te ontspannen.

Het geeft mij veel voldoening om een bijdrage te mogen leveren aan de positieve verandering van jouw innerlijk en/of uiterlijk. Dat is wat mijn vak zo mooi maakt en waarom ik dit werk met zoveel plezier doe. Als vrouwen stralend en ontspannen de salon verlaten werkt dat ook enorm positief door naar hun omgeving. Dat bewustzijn geeft me energie. Het maakt me blij, gelukkig, en het geeft betekenis aan mijn werk.
Ik houd van de vrouwen gevoelstaal. In mijn werk (in binnen en buitenland) heb ik gemerkt dat deze overal gelijk is. Ik stel mezelf graag open op zodat er een veilige omgeving ontstaat waardoor we eerlijk en vertrouwelijk naar elkaar kunnen zijn. Het schept een gelijkwaardige vertrouwensband. Daardoor durven vrouwen zich hier vaak sneller te uiten, hun ruimte in nemen en zich over over te geven aan dat wat ze zo hard nodig hebben. Zonder schaamte, schuld of het gevoel 'teveel' te zijn' Daarom heb ik bewust gekozen om een "vrouwen" praktijk te worden.Niks ten nadele van onze mannen! Zij krijgen straks een open, zachte en nog mooiere vrouw terug.

Wie is Babette Monsma:

Mijn naam is Babette Monsma, ik ben twintig jaar gelukkig getrouwd geweest, heb twee, inmiddels volwassen kinderen en woon sinds kort in Groningen alwaar ik ook mijn salon heb.

Als persoon ben ik een gevoelsmens, zorgzaam, intuïtief, krachtig, puur en altijd op zoek naar balans in mijn eigen leven.
Tijdens mijn studiereizen op Bali, heb ik veel geleerd over massages. Ik ben er veel naar school geweest en heb me verdiept in de oosterse massages en hun essentie.. Daar heb ik ook de kunst van het aanraken geleerd, de rituelen en ceremonies van deze bijzondere behandelingen. Verder ben ik gespecialiseerd in speciale oosterse ontspanningsmassages die helend zijn en een nieuwe imprint geven maar ook de massages die je levensenergie weer flink doen laten stromen. Deze ervaringen en specialisaties onderscheiden mij van andere salons. Hier ligt dan ook mijn passie voor dit vak.