Moeder/dochter behandeling

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar

meisje met lippenstift Total Woman ruimte moeder en dochter

Regelmatig vragen dochters zich af wat moeders toch telkens bij de schoonheidsspecialist doen. Of ze misschien wel een keer mee mogen?. Het boeit kleine dames mateloos en dus gaan we het ze laten zien. We gaan een èchte behandeling geven. Géén kinderversie. Total Woman neemt ook de “Little Woman” serieus. Het wordt een superleuke, gezellige , intieme lachwekkende maar ook leerzame beleving. We laten zien dat het belangrijk is om je huid later goed te verzorgen en hoe dat werkt. Maar ook dat moeders af en toe tijd voor zichzelf nodig hebben. Dat het lekker is om gemasseerd te worden en dat je er ontspannen van wordt, zachter en dan ook weer een leukere moeder.

Hoe werkt het:

We zetten jullie tegen over elkaar, zodat je kan zien wat er bij de ander gebeurt. Je kan op deze manier leuke foto’s maken, om elkaar lachen en genieten van de beleving.

De behandeling bestaat uit:

Een milde reiniging, stomen, Aloë Vera masker, massage met biologische kokosolie uit Bali, dagverzorging, make- up en nagels lakken. Het potje nagellak mag je mee naar huis nemen. De schoonheidsbehandeling zelf duurt in totaal 60 minuten. Ik neem jullie samen mee in de bewustwording van wat je voelt, de ontspanning en de beleving. Kijk eens naar elkaar. Wat zie je? We nemen natuurlijk de tijd voor uitleg en nakletsen.

Lijkt het je ook leuk om deze intieme, gezellige en verbindende behandeling met je dochter te doen? Meld je dan aan op de aangegeven data. (Vol is vol.)

Voor wie: voor moeders met dochters van 8 t/m 12 jaar.( +/-)
Duur behandeling: 60 minuten.
Kosten: € 59,95 voor de complete duo behandeling, inclusief een potje nagellak.

Kijk voor de beschikbare data op fb of neem contact op met Total Woman.

Kijk eens naar elkaar, wat zie je?