Soorten massages

Oosterse ontspanningsmassage

Een heerlijke lichaamsmassage van zachte aanrakingen en liefdevolle strijkingen. Met vloeiende bewegingen masseer ik het hele lichaam met een warme olie. Beleef een massage die je niet snel zal vergeten.
Lees meer...

60 minuten € 79,95

Lotus kristal Massage

Deze gehele lichaamsmassage haalt men uit de traditionele massage elementen die in Azie ontwikkeld zijn. Ayurveda, Chinese geneeswijzen, reflexzone therapie en speciale strijkeenheden voor de ziel.
Lees meer...

60 minuten € 74,95

Aroma lichaamsmassage

Deze gehele lichaamsmassage maakt gebruik van verschillende soorten aroma's, afgestemd op uw wensen, en bevorderen uw ontspanning.

60 minuten € 74,95

Ayurvedische Abhyanga massage

De Abayhanga is een zachte energetische massage. Ze combineert massagetechnieken uit China en Japan met het stimuleren van de marma punten (drukpunten) uit de Ayurveda. Dit is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Lees meer...

60 minuten € 74,95

Traditionele Balinese massage

Met deze Balinese massage wil ik u ontvoeren, al is het maar voor even, naar het paradijs van de zintuigen. Bali, het eiland der goden, geesten en demonen. In het hele gebied ruikt het naar wierook en vers geplukte bloemen. Lees meer...

60 minuten € 74,95