Sluit venster

Over Total Woman

Total Woman Spa

Total Woman is een beauty spa voor vrouwen en richt zich op de schoonheid van onze binnen en buitenkant. Je kunt hier terecht voor schoonheid, massage, wellness, en workshops.

Beauty

Total Woman is gespecialiseerd in de gevoelige en overgevoelige huidtypes. In de Beauty Spa maak ik gebruik van innovatieve producten en verkoop deze ook, zodat u de behandeling gemakkelijk thuis kunt voortzetten.

Massage

Total Woman is gespecialiseerd in speciale Oosterse ontspanningsmassages die je levensenergie weer laten stromen. Deze ervaringen en specialisaties onderscheiden mij van andere salons. Hier ligt dan ook mijn passie voor dit vak.

Workshops

Total Woman in balans

Wie bent u


Voor vrouwen die “de ballen hoog” moeten houden. De harde werkers, de kostwinnaars, de moeders, de vrouwen die het tè druk hebben, die van alles “moeten”

Hoe?

Als je het te druk hebt, is mijn advies: “maak tijd voor jezelf”. Want geven (aan je omgeving) kan pas als je zelf genoeg hebt. Gun jezelf de tijd die je nodig hebt en voel je weer mooi van binnen en van buiten. Resultaat: je innerlijke kracht komt vrij en daardoor versterkt je jezelf.

Mijn advies aan jou:

Om een optimaal resultaat te behalen adviseer ik om 3 behandelingen achter elkaar te nemen. Dit met een tussenpoos van 2 of 3 week. Investeer in je IK. Ervaar de ruimte en energie die vrijkomt. Hierdoor kun je weer geven aan je thuisfront. Daarna adviseer ik je om de 4 tot 6 week een massage te nemen en zo het gewenste resultaat te behouden.

Voor wie

Total woman richt zich op vrouwen die “de ballen hoog “moeten houden. Op de harde werkers, de kostwinnaars, de moeders. Op de vrouwen die het tè druk hebben, van alles “moeten” en geen tijd meer voor zichzelf vrijmaken. Vrouwen hollen zichzelf vaak uit en beseffen dat pas als het te laat is. Als je het te druk hebt, is mijn advies, maak dan tijd voor jezelf. Want geven (aan je omgeving) kan pas als je zelf genoeg hebt. Herkenbaar? Dan is het tijd voor jouw IK. Tijd om je innerlijke kracht weer op peil brengen en je levensenergie weer te laten stromen.

Waarom

Ik geloof dat vrouwen die regelmatig mijn massages ondergaan, beter functioneren op hun werk omdat ze meer in verbinding staan met zichzelf en daardoor (daad)krachtiger zijn. Ik merk dat vrouwen zachtere sensitievere moeders worden omdat ze ontspannen zijn, en leukere echtgenotes en minnaressen omdat hun liefdesenergie weer gaat stromen. Als dit allemaal lekker loopt verbetert dit de kwaliteit en geluk op jouw leven.

Ik nodig je uit om te genieten van de rust, van mijn handen. De zachtheid van de behandeling, de warme olie op jouw lijf. Ik wil je laten voelen dat  je tevreden kunt zijn met jezelf... Puur door je eigen Innerlijke Kracht te versterken. Jouw eigen IK! Laat je levensenergie weer stromen en voel je goed, beter best.

Total Woman in balans